Hozzávalók:
25dkg gomba
1kg burgonya
petrezselyemzöld
3evőkanál olívaolaj
1kávéskanál pirospaprika
só
1fej vöröshagyma
25dkg gomba
1kg burgonya
petrezselyemzöld
3evőkanál olívaolaj
1kávéskanál pirospaprika
só
1fej vöröshagyma
Elkészítés:
A burgonyát felkockázom és felteszem főni,sóval ízesítem
A hagymát és a gombát felszeletelem,kis olíván megdinsztelem a hagymát pici pirospaprikát teszek rá,majd a gombát és puhulásig főzöm.
A burgonyát felkockázom és felteszem főni,sóval ízesítem
A hagymát és a gombát felszeletelem,kis olíván megdinsztelem a hagymát pici pirospaprikát teszek rá,majd a gombát és puhulásig főzöm.
A burgonyát leszűröm és ráteszem a petrezselyemzöldet.
Majd a burgonyára szedem a gombát.
Keményítőnapra ajánlom!
Majd a burgonyára szedem a gombát.
Keményítőnapra ajánlom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése