Hozzávalók:
1,5kg bőrös malachús
2csomag sertéssült főszerkeverék
olaj
sör
1szelet szalonna
Én tavaly szilveszterre készítettem el először ezt az ételt és mondhatom nagy sikert aratott.
Az elkészítés előtti napon bepácoltam(fűszersó+olaj)
lefedve hűtőben érleltem
Majd másnap fóliával lefedve kevés olajat és vizet alá öntve,előmelegített sütőben 180°-on kb2 órát sütöttem.
15-20 percenként sörbe mártott szalonna darabbal kenegettem a bőrét.
Nagyon finom,omlós lett!
1,5kg bőrös malachús
2csomag sertéssült főszerkeverék
olaj
sör
1szelet szalonna
Én tavaly szilveszterre készítettem el először ezt az ételt és mondhatom nagy sikert aratott.
Az elkészítés előtti napon bepácoltam(fűszersó+olaj)
lefedve hűtőben érleltem
Majd másnap fóliával lefedve kevés olajat és vizet alá öntve,előmelegített sütőben 180°-on kb2 órát sütöttem.
15-20 percenként sörbe mártott szalonna darabbal kenegettem a bőrét.
Nagyon finom,omlós lett!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése